Ohjeet

Yleistä

Ainoastaan yhteisöt sekä muut järjestöt, voivat hakea avustuksia säätiöltä. Säätiö ei myönnä avustuksia yksityishenkilöille. Säätiö ei myöskään myönnä avustuksia tieteelliselle työlle. Säätiö pyrkii tukemaan sosiaalisesti alttiita ryhmiä Suomessa ja ulkomailla. Erityisesti säätiö huomioi hakemuksia, jotka liittyvät sosiaaliseen työhön lasten ja nuorten parissa. Myönnetyt avustukset ovat viime vuosina olleet keskimäärin noin 3.400 euroa.

Avustushakemuslomakkeen täyttäminen

Hakemus tehdään sähköisesti.  Käytä sähköistä hakemuslomaketta ja täytä tiedot huolellisesti. Hakemuksia joista puuttuu pakollisia tietoja ei käsitellä. Ennen kuin lähetät hakemuksen, tutustu tietosuojaselosteeseen. Lisätietoja saa sähköisestä hakemusjärjestelmästä.

Tilitys

Käytetyn avustuksen tilitys on annettava säätiölle viimeistään 31.12 avustuksen myöntämisvuonna. Tilitys tehdään sähköisessä hakemusjärjestelmässä.

Aikaisempien avustusten tilitys ja mahdolliset kysymykset hakemusmenettelystä voidaan osoittaa seuraavasti:

Sähköposti: info@sjundemars.fi

tai postitse:

Henrik Mattson
Stiftelsen 7:nde Mars Fonden
c/o Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy
PL 333, 00131 Helsinki

Muuta

Vuoden 2023 hakemukset on toimitettava säätiölle 31.1.2023 mennessä. Säätiö päättää avustuksista 7.3.2023 ja ilmoittaa niistä hakijoille pian sen jälkeen.
Säätiö pidättää oikeuden julkaista myönnetyt avustukset määrineen ja vastaanottajineen.

STIFTELSEN 7:NDE MARS FONDEN
c/o Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy
PL 333, 00131 Helsinki